Stress-break:

Gratis Powergesprek!

Ik weet hoe jij je voelt op dit moment, want zelf ben ik burn-out geweest door jarenlang door te blijven lopen met stressklachten. Maar je bent hier niet op deze pagina terechtgekomen voor medelijden – je wilt actie ondernemen.

En het goede nieuws is, ik weet welke stappen we kunnen ondernemen. Door mijn eigen ervaring, mijn eeuwige nieuwsgierigheid naar gezondheid en mijn opleidingen heb ik mijn eigen unieke handleiding gecreëerd.

Geen zweverig gedoe, maar praktische strategieën die écht werken en die aansluiten bij jou als persoon zodat je die stressklachten kunt overwinnen en voorkomen. Jouw unieke handleiding.

En kunnen we meteen van start gaan als jij nu een afspraak in plant in mijn agenda. Dan gaan we dieper in op jouw specifieke situatie. We identificeren de bronnen van jouw stress, stellen concrete doelen en zetten een eerste stap in het ontwerpen van een handleiding die bij jou past. Geen quick fixes, maar duurzame veranderingen die je helpen om stress te overwinnen en weer vol energie te leven.

Dus waar wacht je nog op? Klik op een datum en tijdstip wanneer jij kunt en plan een afspraak. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten in mijn praktijk of online.

Bellen mag uiteraard ook (06 49 94 35 85) of stuur een e-mail naar info@sabienvitality.nl, maar net waar jij je fijn bij voelt.

 

Goed om te weten

Een gesprek duurt 30 tot max. 45 minuten. Het is vrijblijvend, wat inhoudt dat er geen verplichtingen zijn van zowel jouw als mijn kant. Tenzij we overeenkomen dat we een samenwerking aangaan, maar dan zal dat altijd helder en duidelijk worden gecommuniceerd en verder worden vastgelegd per e-mail.

 

 

Waarmee kan ik helpen?
Scan de code