Stressverlichting:

Gratis kennismakingsgesprek!

Ik begrijp precies hoe je je nu voelt, omdat ik zelf een burn-out heb ervaren door jarenlang stressklachten te negeren. Maar je bent hier niet op deze pagina voor medelijden – je bent hier om vooruit te komen.

En het goede nieuws is dat ik je kan helpen bij het zetten van die stappen. Met mijn eigen ervaring, mijn voortdurende interesse in gezondheid en mijn professionele opleidingen heb ik mijn eigen unieke aanpak ontwikkeld.

Geen zweverig gedoe, maar praktische strategieën die bij jou passen en je helpen om die stressklachten te overwinnen en te voorkomen. We gaan samen aan de slag met het ontwikkelen van jouw persoonlijke handleiding.

Als je nu een afspraak inplant in mijn agenda, kunnen we direct aan de slag. We gaan dieper in op jouw specifieke situatie, identificeren de bronnen van jouw stress, stellen concrete doelen en zetten een eerste stap naar een handleiding die op maat is gemaakt voor jou. Geen quick fixes, maar duurzame veranderingen die je helpen om stress te overwinnen en weer vol energie te leven.

Dus waar wacht je nog op? Kies een datum en tijdstip dat voor jou werkt en plan een afspraak in. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten in mijn praktijk of online.

Natuurlijk kun je me ook bellen (06 49 94 35 85) of een e-mail sturen naar info@sabienvitality.nl, wat voor jou het prettigst is.

 

Goed om te weten

Een gesprek duurt 30 tot max. 45 minuten. Het is vrijblijvend, wat inhoudt dat er geen verplichtingen zijn van zowel jouw als mijn kant. Tenzij we overeenkomen dat we een samenwerking aangaan, maar dan zal dat altijd helder en duidelijk worden gecommuniceerd en verder worden vastgelegd per e-mail.

 

 

Waarmee kan ik helpen?
Scan de code