Gezond en succesvol ondernemen binnen
3 maanden

Moet jij hard werken van jezelf?

Je bent voortdurend moe, zelfs na een goede nachtrust voel je je niet meer fit. Het piekeren en malen neemt alleen maar toe, wat niet ten goede komt van jezelf. Overdag raak je sneller geïrriteerd en voor je gevoel ben je alleen nog maar randzaken aan het oplossen in plaats van de kern. Je focussen en helder nadenken wordt steeds lastiger. Maar je werkzaamheden nemen alleen maar toe en je raakt verstrikt in je verantwoording voor je bedrijf en besluit om nog harder te gaan werken. Is dat de juiste oplossing?

Het kan ook anders

Je denkt nu, ja zo voel ik me al tijden, maar wat is de oplossing. Want je ziek melden is geen optie. Nee en dat begrijp ik helemaal en dat hoeft ook helemaal niet, maar dan moet je nu wel actie ondernemen. Op dit moment houd je jezelf tegen door je eigen overtuigingen en patronen om het anders te doen. Je weet als geen ander dat oude wegen niet gaan leiden naar nieuwe. Je zult een andere weg in moeten slaan. De vraag is welke?

Je hebt op zoek te gaan naar jouw handleiding.

Hoe ik je zou helpen?

Ik ben eerlijk. Ik hou niet van ellenlang gepraat over waar je allemaal tegenaan loopt in het leven en hoe erg het is. Ja, het is belangrijk om te weten waar jouw overtuigingen en patronen vandaan komen en dat is ook wat je lichaam zal aangeven, maar we leven nu. Het blijven herhalen van de pijn uit het verleden daar ben ik niet van, dan adviseer ik je om naar een trauma therapeut, psycholoog etc. te gaan. Ik hanteer het principe van het leven in het nu en dat wil ik vanuit positiviteit verbeteren. Dat doe je door te voelen, te luisteren naar je lichaam en er naar gaan handelen. Eeuwig praten lost niks op, dat weet je al geen ander, je bent een ondernemer.

Denk je nu dit spreekt mij aan en wil je op een verantwoorde manier met jezelf om kunnen gaan, waardoor je als ondernemer succesvoller zult zijn?

Ik kan je daarbij helpen met mijn 1-op-1 traject ‘Op een gezonde manier succesvol ondernemen’ waarbij we in een periode van 3 maanden jouw handleiding creëren waardoor je meer rust ervaart en op een positieve en creatieve manier kunt ondernemen.

Je krijgt weer grip op je onderneming en leven.

Dit kun je verwachten

Z

Het traject duurt 3 maanden (12 weken) en vindt plaats in mijn kantoor of online, maar net waar jij de voorkeur aangeeft.

Z

In de eerste sessie die maximaal 90 min duurt gaan we jouw stressklachten inzichtelijk maken. Voorafgaand aan deze sessie stuur ik je een vragenlijst zodat ik een goed beeld van je krijg en me kan voorbereiden op ons gesprek en uiteindelijk een persoonlijk plan kan opstellen.

Z

2-wekelijkse sessies. De volgende 5 sessies (60 min. per sessie) plannen we elke twee weken. Zo heb je voldoende tijd om aan de slag te gaan met de adviezen en inzichten en kun je het gaan ervaren in je dagelijks leven.

Z

Na elke sessie ontvang je van mij een verslag per e-mail met wat we hebben besproken. Want een sessie kan soms best indruk op je maken waardoor je sommige zaken vergeet die we hebben besproken. Op deze manier heb je de tijd om alles nog eens op je gemak te lezen en eventueel te delen met je naasten.

Z

Tijdens het traject krijg je ook praktische tips en oefeningen mee voor thuis, die na elke sessie worden verwerkt in het verslag, zodat je ze onbeperkt kunt gebruiken. Dit kunnen audiobestanden, video’s of pdf’s met informatie zijn. Een oefening doen we altijd eerst samen tijdens een 1-op-1 sessie voordat je het zelf gaat inzetten.

Z

Het kan zo maar zijn dat je vragen hebt tussen de sessies door, wat ook heel begrijpelijk is. Tijdens het coachtraject mag je me op werkdagen (van maandag t/m donderdag) een bericht sturen via mail of whatsapp, zodat ik je vragen kan beantwoorden en jij weer met een gerust hart verder kunt.

Z

In de laatste sessie bespreken we hoe het traject voor je is verlopen en hoe je nu alle inzichten, adviezen en tips kunt inzetten voor een positieve en blijvende vitaliteit. Je ontvangt van mij een eindverslag waarin alle sessies zijn gebundeld zodat je een inzichtelijk naslagwerk hebt.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Je kunt starten wanneer jij wil zolang ik voldoende plek heb. In overleg met jou plannen we een intakegesprek en aan het einde van dit gesprek de vervolgsessie(s).

Word het traject vergoed?

Het traject wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar, maar je kunt het opgeven als persoonlijke ontwikkelingskosten. Informeer hiernaar bij je boekhouder.

Waar vind een sessie plaats?

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Hellevoetsluis of desgewenst via videobellen.

Waarmee kan ik helpen?
Scan de code