Vervolgsessies

Gelukkig is iedereen uniek en zijn we niet in een hokje te plaatsen. Het kan dus voorkomen dat een traject niet altijd naadloos aansluit. Jij bepaalt tenslotte het tempo waarin je het traject bewandelt, niet ik. Ik begeleid je op het pad naar een gelukkiger leven, maar dat kan inhouden dat je soms net een aantal sessies meer nodig hebt.

Wat kun je verwachten?

Z

Na elke sessie ontvang je van mij een verslag per e-mail met wat we hebben besproken. Op deze manier heb je de tijd om alles nog eens op je gemak te lezen en eventueel te delen met je naasten.

Z
Praktische tips en oefeningen voor thuis, die na elke sessie worden verwerkt in het verslag, zodat je ze onbeperkt kunt gebruiken. Dit kunnen audiobestanden, video’s of pdf’s met informatie zijn. Een oefening doen we altijd eerst samen voordat je het zelf gaat toepassen.
Z
Tijdens de periode waarin de vervolgsessies vallen, mag je tussen de sessies door me altijd vragen stellen. Dit kan per mail of whatsapp, zodat ik je vragen kan beantwoorden en jij weer met een gerust hart verder kunt. (Op werkdagen van maandag t/m donderdag)

Voor wie zijn deze vervolgsessies?

Z

Je wilt graag het traject verlengen met extra 1-op-1 sessies omdat dat beter bij jouw wensen en hulpvraag aansluit.

Z

Je start met je re-integratie en wil graag nog een steuntje in de rug, want nu mag je het geleerde in praktijk brengen en je vindt het fijn als je dat niet alleen hoeft te doen. In overleg verdelen we de sessies over een periode waar jij je goed bij voelt.

Z

Je wil je nog verder ontwikkelen betreft bewustwording en wil hier begeleiding bij.

Een losse sessie (60 min.) bijboeken bedraagt € 110,-

Waarmee kan ik helpen?
Scan de code