Herken je dit?

Z

Een onrustig gevoel is constant aanwezig in je lijf. Je wilt er van af, maar het komt elke keer weer terug en altijd op momenten dat het niet uitkomt.

Z

Jouw spontane en gezellige IK begint stilletjes te verdwijnen. Je merkt op dat je vaker in het negatieve blijft hangen, zit te piekeren en op wilskracht zaken oppakt.

Z

Je begint het overzicht kwijt te raken over je leven en je weet niet hoe je uit deze neerwaartse spiraal kunt komen.

Z

Jouw optimisme begint te verdwijnen, want voor je gevoel is er altijd gezeur en ben je alleen maar brandjes aan het blussen binnen het gezin en op je werk.

Z

Steeds vaker heb jij na werktijd of in het weekend geen puf meer om te sporten en om iets te ondernemen met familie of vrienden.

Hoe zou het voor je zijn?

Z

Om rust in je hoofd en lijf te ervaren. Dat je voelt en begrijpt waarom je onrustig bent en hoe je hier mee kunt omgaan.

Z

Een optimist te zijn. Jij kunt alles aan en blijft positief.

Z

Dat je overweg kunt met eventuele problemen/obstakels die nu eenmaal onderdeel zijn van het leven.

Z

Jij bepaalt hoe jij je leven leidt en niet je werk, je gezin of welk drama dan ook wat zich afspeelt in je leven.

Z

Er nog energie over is na een dag werken en tijd voor je gezin, hobby’s of sport waardoor je einde dag met een tevreden gevoel in slaap valt als je in bed ligt.

Dat is mogelijk

Als je bij mij het coachingstraject ‘Voorkom (opnieuw) een Burn-out’ gaat volgen.

Wat gaan we doen?

Z

Het traject bestaat uit vijf 1-op-1 sessies die we inplannen over tijdspad van ongeveer 10 weken. (altijd in overleg met jou)

Z

In de eerste sessie die maximaal 90 min duurt gaan we jouw klachten inzichtelijk maken. Voorafgaand aan deze sessie stuur ik je een vragenlijst zodat ik een goed beeld van je krijg en me kan voorbereiden op ons gesprek en uiteindelijk een persoonlijk vitaliteitsplan kan opstellen.

Z

De volgende 4 sessies (60 min. per sessie) plannen we elke twee weken. Zo heb je voldoende tijd om aan de slag te gaan met de adviezen en inzichten en kun je het gaan ervaren in je dagelijks leven.

Z

Na elke sessie ontvang je van mij een verslag per e-mail met wat we hebben besproken. Want een sessie kan soms best indruk op je maken waardoor je sommige zaken vergeet die we hebben besproken. Op deze manier heb je de tijd om alles nog eens op je gemak te lezen en eventueel te delen met je naasten.

Z

Tijdens het traject krijg je ook praktische tips en oefeningen mee voor thuis, die na elke sessie worden verwerkt in het verslag, zodat je ze onbeperkt kunt gebruiken. Dit kunnen audiobestanden, video’s of pdf’s met informatie zijn. Een oefening doen we altijd eerst samen tijdens een 1-op-1 sessie voordat je het zelf gaat inzetten.

Z

Het kan zo maar zijn dat je vragen hebt tussen de sessies door, wat ook heel begrijpelijk is. Tijdens het coachtraject mag je me op werkdagen (van maandag t/m donderdag) een bericht sturen via mail of whatsapp, zodat ik je vragen kan beantwoorden en jij weer met een gerust hart verder kunt.

Z

In de laatste sessie bespreken we hoe het traject voor je is verlopen en hoe je nu alle inzichten, adviezen en tips kunt inzetten voor een blijvende energieke en positieve kijk. Je ontvangt van mij een eindverslag waarin alle sessies zijn gebundeld zodat je een inzichtelijk naslagwerk hebt.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Je kunt starten wanneer jij wil zolang ik voldoende plek heb. In overleg met jou plannen we een intakegesprek en aan het einde van dit gesprek de vervolgsessie(s).

Word het traject vergoed?

Het traject wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar, maar overleg met je werkgever want vaak wordt het wel vergoed door je werkgever. Jouw werkgever is er namelijk bij gebaat als jij weer vitaal aan het werk kunt.

Waar vind een sessie plaats?

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Hellevoetsluis of desgewenst via videobellen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Jazeker! Je hebt de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen. Na ontvangst van de eerste betaling is jouw plekje gereserveerd en je laatste termijn wordt voor het einde van het traject betaald.

Waarmee kan ik helpen?
Scan de code